Campings in Kroatië - Boek de mooiste campings in Kroatië online!

 

 
 

 

 
 

 

 
 

Naturist park Koversada Camping

Ligging

Naturist park Koversada - Camping is een van de meest bekende naturistische centra van Europa, het ligt ten zuiden van het stadje Vrsar. Het is geopend sinds 1961 toen de eerste toeristen hier hun paradijselijke droomvakantie waarmaakten. Vandaag kan Koversada tot 6000 gasten op de camping en in twee toeristische dorpjes onderbrengen. De camping ligt op een miljoen vierkante meter van het Middellandse Zeegebied, met vijftigduizend vierkante meter strand. Het strand bestaat uit een rots en kiezelstrand met aangelegde plateaus. Het centrale strand is een zandstrand en beschikt over een Blue Flag, dat een internationale aanduiding van schoon zeewater betekent, het water maar ook het strand is zeer schoon. Aangrenzend aan de camping ligt een klein eilandje dat per brug bereikbaar is, het eiland is gesloten voor auto’s en men kan er alleen ter voet komen. Op dit eilandje kunnen gasten eveneens kamperen met een tent. Op het strand zijn er ligstoelen en parasols te huur.

Voorzieningen

Er zijn in totaal 17 sanitaire blokken verspreid over de camping. Er zijn douches, toiletten en wastafels met warm en koud water, ook zijn er faciliteiten voor gehandicapten. Bij meerdere sanitaire blokken is er de mogelijkheid voor het legen van chemische toiletten. Voor honden is er een aparte honden douche, honden moeten op de camping aan de lijn, honden mogen in de zee zwemmen, echter alleen op de speciaal aangegeven plaatsen.

Voor jong en oud worden er op Naturist park Koversada diverse animatieprogramma’s aangeboden. Voor kinderen (4 -11 jaar) is er elke dag (m.u.v. zaterdag) ca. 2 uur in de ochtend en 2 uur in de middag een animatieprogramma (een speciaal ontwikkeld veertiendaags programma). In de avond uren is er voor kinderen een mini disco, mini cabaret, tekenfilm avond, talent show e.d. Voor kinderen zijn er verspreid over het park op diverse plaatsen kinderspeeltuinen. Gasten kunnen deelnemen aan diverse sport activiteiten zoals: tafeltennis, mini golf, darten, nordic walking, ochtendgymnastiek, fietstochten, voetbal, aquaerobic, aerobic, dansschool, beach volleyball en speedminton. Er is een mogelijkheid de Kroatische taal te leren. In de avond zijn er ook programma’s: live muziek, folklore, avond toernooien en andere feesten.

Op het park zijn er verschillende restaurants, een pizzeria, een vegetarisch restaurant, grill, bars en fresh corners, verder zijn er 2 supermarkten, krantenwinkeltjes en andere winkels.

Op het terrein zijn er 8 tennisbanen, basketbal veld, indoor voetbal, volleyball terreinen, tafeltennis, fietsverhuur, verhuur van waterfietsen en kano’s.

Percelen / Staanplaatsen

De camping beschikt over 800 percelen met elektriciteit. De capaciteit van de camping is 2400 personen. De superior percelen beschikken naast elektriciteit ook over water- en rioolaansluiting.

Toeristenbelastingen

Per persoon / per nacht jun-aug overig
Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 1,00 € 0,80
Kinderen (12 - 18 jaar) € 0,50 € 0,40
Kinderen (0 - 11 jaar) € 0,00 € 0,00
Betaling toeristenbelasting ter plekke

Registratietarief

Er geldt een registratietarief van ca. € 1,00 per persoon.

Bijzonderheden bij huur percelen / staanplaatsen

  • Reserveringskosten: € 20,00.
  • Check-in: van 15:00 - 22:00 uur, Check-out: tot 12:00 uur op dag van vertrek.

2023 PRIJZEN IN EURO

Locatie camping