Campings in KroatiŽ - Boek de mooiste campings in KroatiŽ online!

 

 
 

 

 
 

 

 
 

Camping Savudrija (ex. camping Pineta)

Ligging

Camping Savudrija (ex. camping Pineta) ligt in Savudrija, in een groene omgeving met pijnbomen die gedurende de zomermaanden aangename schaduw brengen. De naam van de camping is afgeleid van de Pijnboom. De camping ligt direct aan de zee, het strand bestaat uit rotsen, plateaus en kiezelstenen. Camping Savudrija beschikt over een Blue Flag, dat een internationale aanduiding van schoon zeewater betekent, het water maar ook het strand is zeer schoon.

Voorzieningen

Camping Savudrija beschikt over 5 sanitaire blokken (recent gerenoveerd), met eveneens voorzieningen voor kinderen/babyís. De sanitaire voorzieningen bestaan uit: douches, wastafels, wasmachines en afwasplaatsen. Huisdieren zijn toegestaan op de camping, voor de viervoeters is er ook een douche mogelijkheid.

Op de camping zijn er tennisbanen, minigolf, tafeltennis, beach volleyball, men kan kanoís en peddelboten huren. De camping beschikt over een a la carte restaurant en een pizzeria. Ook ontbreekt een supermarkt niet, verder is er een internet point en een geld wisselkantoor.

Percelen / Staanplaatsen

De camping ligt op een terrein van 17 hectaren, er zijn in totaal 460 percelen, waaronder Standard en Luxe percelen. De percelen liggen tussen de 90 Ė 100 m2, de Standard percelen beschikken over elektriciteit, de Luxe percelen over elektriciteit, water- en afvoeraansluiting en satelliet TV. De percelen hebben over het algemeen veel schaduw.

Seizoen 2024

- De prijzen van de betreffende perceeltypen op camping Savudrija zijn op aanvraag (de prijzen op camping Savudrija zijn vanaf het 2024 seizoen dynamisch, d.w.z. dat deze dagelijks kunnen veranderen).

- Na het plaatsen van uw aanvraag, vragen wij de prijzen voor uw verblijfsperiode op bij onze contactpersoon bij Plava Laguna (eigenaar van camping Savudrija) en sturen wij u per email de offerte voor uw gekozen perceeltype op camping Savudrija (inclusief toeristenbelastingen).

Vraag de prijs aan voor een Perceel / Staanplaats op Camping Savudrija (klik hier)

Toeristenbelastingen

Per persoon / per nacht jun-aug overig
Volwassenen (vanaf 18 jaar) Ä 1,00 Ä 0,80
Kinderen (12 - 18 jaar) Ä 0,50 Ä 0,40
Kinderen (0 - 11 jaar) Ä 0,00 Ä 0,00
Betaling toeristenbelasting ter plekke

Bijzonderheden bij huur percelen / staanplaatsen

  • Het is mogelijk een specifiek perceelnummer te reserveren. De kosten voor een specifiek perceelnummer bedraagt Ä 30,00 extra. In het geval dat een plaatsnummer ter plekke bij aankomst door de campingreceptie wordt toegewezen, zijn daar geen kosten aan verbonden.
  • Check-in: van 15:00 - 22:00 uur, Check-out: tot 12:00 uur op dag van vertrek.

2023 PRIJZEN IN EURO

Locatie camping