Campings in Kroatië - Boek de mooiste campings in Kroatië online!

 

 
 

 

 
 

 

 
 

Valalta Naturist Resort: Vakantiepark

Ligging

Het Valalta Naturist resort ligt ten noorden van Rovinj, het is populair onder naturisten in heel Europa. Valalta ligt in een Mediterrane omgeving met schaduw en halfschaduw. Naturist resort Valalta heeft percelen, bungalows, appartementen en mobilehomes.

Valalta beschikt over een kust van 5 km, het strand is 3,5 km lang en bestaat uit kleine baaien met kiezelstenen en een schoon 150 meter zandstrand. Gasten kunnen gratis gebruik maken van de strandstoelen en parasols op het strand en bij het zwembad.

Voorzieningen

Er zijn meerdere moderne sanitaire voorzieningen op het terrein, tevens kan men tegen betaling gebruik maken van wasmachines. Voor gehandicapten zijn er aparte sanitaire voorzieningen, voor kinderen zijn er ook aparte sanitaire voorzieningen. Er is mogelijkheid op de camping voor het legen van chemische toiletten.

Gasten kunnen gratis gebruik maken parasols en ligbedden aan het strand, er zijn meerdere zwembaden langs de kustlijn van Valalta te vinden. Voor kinderen zijn er speelplaatsen, waterglijbanen en is er een oplaasbaar waterpark in de zee.

Er is een verwarmd zwembad, 2 whirlpools, een groot zoutwater zwembad en een zoutwater zwembad voor kinderen.

Voor alle leeftijden zijn er sport activiteiten op Valalta. Zo zijn er meerdere beach volleyball velden, tennisbanen, een voetbalveld, basketbal veld, bowling, ping pong tafels, minigolf, fitness en aquaparken op het grote terrein van Valalta te vinden.

Voor kinderen en volwassenen worden animatieprogramma's aangeboden. Voor jonge kinderen en tieners zijn er gedurende de dag animatieprogramma's: de kid club (3-6 jaar), mini club (6-12 jaar), tiener club (12-18 jaar), er is een buiten speelplaats, trampoline, poolen, tafel voetbal en een voetbal school. Gedurende de avonden is er voor kinderen de mini disco, spelletjes avond en show, voor tieners is er een disco.

Voor volwassenen zijn er sport activiteiten i.c.m. animatie: yoga, ochtend gymnastiek, aerobics en aqua aerobics en een dansschool. Verder zijn er ook ping pong, bowling, voetbal en beach volleybal wedstrijden. In de avond uren is er live muziek door verschillende artiesten, dans programma’s en andere interactieve entertainment programma’s georganiseerd op verschillende locaties in het complex. Animatie wordt aangeboden in 4 talen: Kroatisch, Engels, Duits en Italiaans.

Valalta biedt verschillende restaurants en bars met een brede variatie van zowel lokale als internationale gerechten. Voor gasten die verblijven in appartementen en bungalows kunnen gebruik maken van een apart restaurant waar ontbijt in buffetstijl en een Zweedse buffetstijl diner worden aangeboden.

Ook ontbreekt een uitgebreide supermarkt niet, ook is er dagelijks vers brood, groente en fruit. Verder is er een apotheek, beautysalon, sauna, souvenirs winkel, krantenkiosk en een internet Point. In de nabije omgeving worden er diverse excursies aangeboden die ook in combinatie met de stad worden georganiseerd. Er vinden excursies over land, maar ook op zee plaats. Men kan de Brijuni eilanden, Lim Bay an de Rovinj Archipel bezoeken, ook zijn er excursies naar Venetië en meer landinwaartse tochten zoals een bezoek brengen aan het Plitvice Meren Nationale Park, rafting excursies etc.

Percelen / Staanplaatsen

De camping ligt op een terrein van 120 hectaren en beschikt over 2215 percelen met elektriciteitsvoorzieningen, watertappunten liggen in de buurt.

De percelen hebben een oppervlakte van 60-140 m2, veel plaatsen hebben een wateraansluiting en afvoer. Sommige percelen hebben satelliet TV. De afstand van de zee en de percelen ligt tussen de 5-500 meter.

Mobilehome Standard - 4 personen (24 m2)

De Mobilehome Standard heeft airconditioning, satelliet TV, een volledig ingerichte keuken (kookplaat, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat) en is geschikt voor maximaal 4 personen (oppervlakte is ca. 24 m2).

De mobile home bestaat uit een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden van 70 cm breed en een slaapkamer met een tweepersoonsbed van ca. 140 cm breed. Verder is er een badkamer met douche en toilet en beschikt de mobile home over een overdekt terras met tuinmeubels (stoelen en 2 ligstoelen).

Naast de mobilehome is er een parkeerplaats. De mobilehome wordt dagelijks schoongemaakt. Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen. De bedlinnen worden elke 6 dagen verwisseld, handdoeken worden elke 3 dagen verwisseld. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Mobilehome Lux - 4+1 personen (32 m2)

De Mobilehome Lux heeft airconditioning, satelliet TV, een volledig ingerichte keuken (kookplaat, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat) en is geschikt voor maximaal 5 personen (oppervlakte is ca. 32 m2).

De mobile home Lux bestaat uit een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden van 70 cm breed, een slaapkamer met een tweepersoonsbed van ca. 160 cm breed en in de woonkamer is er een slaapbank voor 1 persoon. Verder zijn er 2 badkamers met douche en toilet en beschikt de mobile home over een overdekt terras met tuinmeubels (stoelen en 2 ligstoelen).

Naast de mobilehome is er een parkeerplaats. De mobilehome wordt dagelijks schoongemaakt. Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen. De bedlinnen worden elke 6 dagen verwisseld, handdoeken worden elke 3 dagen verwisseld. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Bungalow type S - 2 personen (12 m2)

Een verblijf in een bungalow accommodatie is inclusief logies ontbijt (buffet ontbijt) of inclusief half pension (buffet ontbijt en avond eten).

Bungalow type S heeft een oppervlakte van ca. 12 m2 en beschikt over airconditioning. De bungalow bestaat uit 1 kamer, waar twee single bedden achterelkaar staan. De bungalow is voorzien van satelliet TV, een koelkast, de badkamer heeft een douche en toilet.

Verder is er een terras met tuinmeubels (stoelen, ligstoelen en een parasol). Er is een parkeerplaats. De bungalow wordt dagelijks schoongemaakt, bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen. De bedlinnen worden elke 6 dagen verwisseld, handdoeken worden elke 3 dagen verwisseld. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Bungalow type VA - 2+1 personen (16 m2)

Een verblijf in een bungalow accommodatie is inclusief logies ontbijt (buffet ontbijt) of inclusief half pension (buffet ontbijt en avond eten).

Bungalow type VA heeft een oppervlakte van ca. 16 m2 en beschikt over airconditioning. De bungalow bestaat uit 1 kamer met een tweepersoonsbed en een extra bed. De bungalow beschikt over satelliet TV, een koelkast en de badkamer heeft een douche en toilet.

Buiten is er een terras met tuinmeubels (stoelen, ligstoelen en een parasol). Er is een parkeerplaats. De bungalow wordt dagelijks schoongemaakt, bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen. De bedlinnen worden elke 6 dagen verwisseld, handdoeken worden elke 3 dagen verwisseld. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Bungalow type LA - 2+1 personen (32 m2)

Een verblijf in een bungalow accommodatie is inclusief logies ontbijt (buffet ontbijt) of inclusief half pension (buffet ontbijt en avond eten).

Bungalow type LA heeft een oppervlakte van ca.32 m2, bestaat uit twee kamers en heeft airconditioning. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed, in de woonkamer is er een apart bed. De bungalow beschikt over satelliet TV, een koelkast, de badkamer heeft een douche en toilet.

Het terras heeft tuinmeubels (stoelen, ligstoelen en een parasol). Er is een parkeerplaats. De bungalow wordt dagelijks schoongemaakt, bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen. De bedlinnen worden elke 6 dagen verwisseld, handdoeken worden elke 3 dagen verwisseld. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Appartement type VAS - 2 personen (16 m2)

Het appartement type VAS heeft een oppervlakte van ca. 16 m2 en heeft airconditioning. Het bestaat uit een woonkamer met een tweepersoonsbed. In de woonkamer is er een volledig ingerichte keuken (kookplaat, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat) en satelliet TV.

In het appartement is er de badkamer met douche en toilet. Buiten ligt het terras dat bestaat uit tuinmeubels (stoelen, ligstoelen en een parasol). Voor uw auto is er een parkeerplaats.

Het appartement wordt dagelijks schoongemaakt. Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen. De bedlinnen worden elke 6 dagen verwisseld, handdoeken worden elke 3 dagen verwisseld. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Appartement type VB - 2+2 personen (24 m2)

Het appartement type VB heeft een oppervlakte van ca. 24 m2, heeft airconditioning en bestaat uit 2 kamers. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed, in de woonkamer is er de keuken en zijn er twee extra bedden.

De keuken heeft een kookplaat, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en een vaatwasser. In de woonkamer is er satelliet TV. De badkamer heeft een douche en toilet. Buiten is het terras met tuinmeubels (stoelen, ligstoelen en parasol).

Het appartement wordt dagelijks schoongemaakt. Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen. De bedlinnen worden elke 6 dagen verwisseld, handdoeken worden elke 3 dagen verwisseld. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Appartement type VC - 4+1 personen (31 m2)

Het appartement type VC heeft een oppervlakte van ca. 31 m2, het is voorzien van airconditioning, en bestaat uit drie kamers. Er zijn 2 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed, in de woonkamer is er voor een vijfde persoon een extra bed.

In de woonkamer is er de volledig ingerichte keuken met een kookplaat, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en vaatwasser. Satelliet TV ontbreekt niet. De badkamer heeft een douche en toilet.

Op het grote terras zijn er tuinmeubels (stoelen, 2 ligstoelen en een parasol). Er is een parkeerplaats. Het appartement wordt dagelijks schoongemaakt. Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen. De bedlinnen worden elke 6 dagen verwisseld, handdoeken worden elke 3 dagen verwisseld. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Appartement type LB2 - 2+2 personen (49 m2)

Het appartement type LB2 heeft een oppervlakte van ca. 49 m2, beschikt over airconditioning, heeft een slaapkamer met 2 bedden en een slaapbank in de woonkamer.

De volledige ingerichte keuken is in de woonkamer en heeft een kookplaat, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en een vaatwasser. Er is satelliet TV, verder is er de badkamer met een douche en toilet.

Het terras heeft tuinmeubels (stoelen en 2 ligstoelen). Voor uw auto is er een parkeerplaats. Het appartement wordt dagelijks schoongemaakt. Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen. De bedlinnen worden elke 6 dagen verwisseld, handdoeken worden elke 3 dagen verwisseld. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Appartement type LB4 - 4+0 personen (51 m2)

Het appartement type LB4 heeft een oppervlakte van ca. 51 m2, het beschikt over airconditioning, heeft 2 slaapkamers waarvan 1 met een tweepersoonsbed en de ander met twee eenpersoons bedden, in de woonkamer is er een slaapbank voor 1 persoon.

Het appartement heeft een volledige ingerichte keuken met een kookplaat, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en een vaatwasser. Er is voorts een badkamer met douche en toilet, en een aparte wc. Satelliet TV ontbreekt niet.

Het terras heeft tuinmeubels (stoelen en 2 ligstoelen). Voor uw auto is er een parkeerplaats. Het appartement wordt dagelijks schoongemaakt. Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen. De bedlinnen worden elke 6 dagen verwisseld, handdoeken worden elke 3 dagen verwisseld. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Appartement type LC - 4+2 personen (77 m2)

Appartement type LC is het grootste appartement van Valalta, het heeft een oppervlakte van 77 m2. Het bestaat uit 3 kamers. Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden. In de woonkamer is er een slaapbank voor 2 personen.

Het appartement heeft een volledige ingerichte keuken met een kookplaat, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en een vaatwasser. Er zijn 2 badkamers met douche en toilet in het appartement. In de woonkamer is er een TV met satelliet TV.

Het terras heeft tuinmeubels (stoelen en 2 ligstoelen). Voor uw auto is er een parkeerplaats. Het appartement wordt dagelijks schoongemaakt. Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen. De bedlinnen worden elke 6 dagen verwisseld, handdoeken worden elke 3 dagen verwisseld. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Toeristenbelastingen

Per persoon / per nacht jun-sept overig
Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 1,00 € 0,80
Kinderen (12 - 18 jaar) € 0,55 € 0,40
Kinderen (0 - 11 jaar) € 0,00 € 0,00
Betaling toeristenbelasting

Bijzonderheden bij huur percelen / staanplaatsen

  • Check-in: van 13:00 - 22:00 uur, Check-out: tot 13:00 uur op dag van vertrek.

Bijzonderheden bij huur mobile homes, bungalows en appartementen

  • Check-in: van 13:00 - 22:00 uur, Check-out: tot 10:00 uur op dag van vertrek.

2023 PRIJZEN IN EURO
Extra auto 3,00 - 3,00 Reserveren
Diner per persoon 6,00 - 6,00 Reserveren
Prijs 88,00 - 128,00 Reserveren
Prijs 68,00 - 130,00 Reserveren
Halfpension (ontbijt en dinner) per persoon 34,00 - 34,00
Dinner per persoon 22,00 - 22,00
Extra auto 3,00 - 3,00
Ontbijt per persoon 12,00 - 12,00
Prijs 94,00 - 140,00 Reserveren
Diner per persoon 6,00 - 6,00
Extra auto 3,00 - 3,00
Extra bed (Kind 0 - 2.99) 0,00 - 0,00
Extra bed (Kind 3 - 11.99) 23,50 - 35,00
Extra bed (Volwassene) 32,90 - 49,00
Prijs 80,00 - 157,00 Reserveren
Ontbijt per persoon 12,00 - 12,00
Dinner per persoon 22,00 - 22,00
Halfpension (ontbijt en dinner) per persoon 34,00 - 34,00
Extra bed 12,00 - 23,00
Extra auto 3,00 - 3,00
Prijs 88,00 - 171,00 Reserveren
Extra bed 12,00 - 23,00
Ontbijt per persoon 12,00 - 12,00
Dinner per persoon 22,00 - 22,00
Extra auto 3,00 - 3,00
Halfpension (ontbijt en dinner) per persoon 34,00 - 34,00
Prijs 110,00 - 176,00 Reserveren
Extra auto 3,00 - 3,00
Extra bed (Volwassene) 38,50 - 61,60
Extra bed (Kind 0 - 2.99) 0,00 - 0,00
Extra bed (Kind 3 - 11.99) 27,50 - 44,00
Diner per persoon 6,00 - 6,00
Prijs 87,00 - 186,00 Reserveren
Extra auto 3,00 - 3,00
Extra bed 12,00 - 23,00
Dinner per persoon 22,00 - 22,00
Halfpension (ontbijt en dinner) per persoon 34,00 - 34,00
Ontbijt per persoon 12,00 - 12,00
Prijs 89,00 - 194,00 Reserveren
Halfpension (ontbijt en dinner) per persoon 34,00 - 34,00
Dinner per persoon 22,00 - 22,00
Extra bed 12,00 - 23,00
Extra auto 3,00 - 3,00
Ontbijt per persoon 12,00 - 12,00
Prijs 98,00 - 195,00 Reserveren
Extra bed 12,00 - 23,00
Ontbijt per persoon 12,00 - 12,00
Halfpension (ontbijt en dinner) per persoon 34,00 - 34,00
Dinner per persoon 22,00 - 22,00
Extra auto 3,00 - 3,00
Prijs 103,00 - 205,00 Reserveren
Dinner per persoon 22,00 - 22,00
Halfpension (ontbijt en dinner) per persoon 34,00 - 34,00
Ontbijt per persoon 12,00 - 12,00
Extra auto 3,00 - 3,00
Prijs 109,00 - 230,00 Reserveren
Extra auto 3,00 - 3,00
Ontbijt per persoon 12,00 - 12,00
Halfpension (ontbijt en dinner) per persoon 34,00 - 34,00
Dinner per persoon 22,00 - 22,00
Extra bed 12,00 - 23,00

Locatie camping

Camping Beoordelingen
8,5/10 gemiddeld
, Klimmen,
Stel ouder dan 40 jaar
Bungalow LA 2 + 1 met ontbijt (diner optioneel)
20 juni - 4 juli 2015
Algemeen 9
Omgeving 7
Voorzieningen 9
Animatie 7
Kindvriendelijk 8
Huuraccommodatie of perceel 10
Sanitair 10
Prijs- / kwaliteitsverhouding 8
Accommodatie super, Zwembad heel mooi Restaurant prima Stranden super