Campings in Kroatië - Boek de mooiste campings in Kroatië online!

 

 
 

 

 
 

 

 
 

Camping Vestar

Ligging

Camping Vestar ligt op ca. 5km afstand ten zuiden van Rovinj in Istrië, direct bij een kiezelstrand. Het strand beschikt over een Blue Flag, dat een internationale aanduiding van schoon zeewater betekent, het water maar ook het strand is zeer schoon. Op het strand en bij het zwembad zijn er ligstoelen te huur.

Voorzieningen

Er zijn in totaal 7 sanitaire blokken verspreid over de camping. Er zijn douches, toiletten en wastafels met warm en koud water, ook zijn er faciliteiten voor gehandicapten. Bij meerdere sanitaire blokken is er de mogelijkheid voor het legen van chemische toiletten. Voor honden is er een aparte honden douche, honden moeten op de camping aan de lijn, honden mogen in de zee zwemmen, echter alleen op de speciaal aangegeven plaatsen.

Camping Vestar beschikt sinds 2005 over een zwembad, het zwembad is gevuld met zoet water. Op camping Vestar zijn er 2 strandvolleybalvelden (gratis), er zijn 2 tennisbanen (tegen betaling), verder zijn er fietsen, waterfietsen, roeibootjes en kleine motor boten te huur. Op de camping zijn er een restaurant, een snackbar en een pizzeria te vinden. Verder is er een supermarkt en een internet Point op de camping.

Voor jong en oud worden er op camping Vestar diverse animatieprogramma’s aangeboden. Voor kinderen (4 -11 jaar) is er elke dag (m.u.v. zaterdag) ca. 2 uur in de ochtend en 2 uur in de middag een animatieprogramma (een speciaal ontwikkeld veertiendaags programma). In de avond uren is er voor kinderen een mini disco, mini cabaret, tekenfilm avond, talent show e.d. Het animatieteam verzorgt ook diverse sport activiteiten als: ochtend gymnastiek, waterpolo, aquaerobic, dans school, beach volley en fietstochten, in de avond zijn er ook programma’s: live muziek, diverse shows door het animatieteam en andere feesten. Gasten kunnen ook de Kroatische taal leren op camping Vestar.

Percelen / Staanplaatsen

Op de camping zijn er 650 percelen met een capaciteit van 2100 personen en ligt op een terrein van 15 hectaren.

Camping plaatsen zijn niet afgebakende/ongenummerde plekken met een oppervlakte van 80 - 100 m2 en beschikken over elektriciteit.
Superior Percelen zijn afgebakende/genummerde plekken met een oppervlakte van 90 - 140 m2 en beschikken over elektriciteit en wateraansluiting plus afvoer (behalve plekken 592 - 600).

Seizoen 2024
- De prijzen van de betreffende perceeltypen op camping Vestar zijn op aanvraag (de prijzen op camping Vestar zijn vanaf het 2023 seizoen dynamisch, d.w.z. dat deze dagelijks kunnen veranderen).

- Na het plaatsen van uw aanvraag, vragen wij de prijzen voor uw verblijfsperiode op bij onze contactpersoon bij Maistra (eigenaar van camping Vestar) en sturen wij u per email de offerte voor uw gekozen perceeltype op camping Vestar (inclusief toeristenbelastingen).

- Houdt u er rekening mee dat indien u een specifieke perceelnummer wenst, de campingreceptie hier een extra betaling van € 100,00 voor vraagt.

Vraag de prijs aan voor een Perceel / Staanplaats op Camping Vestar (klik hier)

Toeristenbelastingen

Per persoon / per nacht jun-aug overig
Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 1,00 € 0,80
Kinderen (12 - 18 jaar) € 0,50 € 0,40
Kinderen (0 - 11 jaar) € 0,00 € 0,00
Betaling toeristenbelasting ter plekke

Registratietarief

Er geldt een registratietarief van ca. € 1,00 per persoon.

Bijzonderheden bij huur percelen / staanplaatsen

  • Reserveringskosten: € 20,00.
  • Check-in: van 15:00 - 22:00 uur, Check-out: tot 12:00 uur op dag van vertrek.

2023 PRIJZEN IN EURO

Locatie camping

Camping Beoordelingen
7,4/10 gemiddeld
, Reuver,
Gezin met jonge kinderen
Superior Perceel (mh)
24 juli - 8 augustus 2018
Algemeen 8
Omgeving 9
Voorzieningen 7
Animatie 7
Kindvriendelijk 7
Huuraccommodatie of perceel 8
Sanitair 7
Prijs- / kwaliteitsverhouding 6
De Beachbar was goed geregeld en leuk personeel.
Te druk in zwembad en zonde dat in de baai zoveel boten lagen!
, Hoogeveen,
Stel ouder dan 40 jaar
Superior Perceel (mh)
21 juli - 4 augustus 2017
Algemeen 8
Omgeving 7
Voorzieningen 8
Animatie 7
Kindvriendelijk 8
Huuraccommodatie of perceel 8
Sanitair 8
Prijs- / kwaliteitsverhouding 7
Mooi ruime plaatsen, sommige zo groot dat er wel caravans kunnen staan. Veelal schaduwrijk. Prachtige brede straatjes van klinkers. Goede restaurants op camping.
Veel schuin aflopende plaatsen waar door bv de caravan of camper veel ondersteund moet worden om deze waterpas te krijgen. Zoveel blokken heeft niemand bijzich.(tip! Verhuur van deze blokken op de camping of verkoop!!!) Nadeel mooie straatjes is natuurlijk dat er te hard wordt gereden. Verhuur van elektrische steps die verhuurd worden aan jonge kinderen en daar veels te hard mee over de camping rijden en een gevaar zijn voor andere spelende kinderen.
, Bunnik,
Gezin met tieners
Superior Perceel (mh)
25 juli - 6 augustus 2016
Algemeen 6
Omgeving 8
Voorzieningen 7
Animatie 4
Kindvriendelijk 7
Huuraccommodatie of perceel 8
Sanitair 7
Prijs- / kwaliteitsverhouding 7
Ruime plek. Dicht bij zee. Centraal gelegen.
Te groot en te druk. Te veel en te luidruchtige animatie.
, Nes,
Gezin met tieners
Superior Perceel (mh)
17 juli - 30 juli 2016
Algemeen 8
Omgeving 7
Voorzieningen 8
Animatie 8
Kindvriendelijk 8
Huuraccommodatie of perceel 6
Sanitair 8
Prijs- / kwaliteitsverhouding 7
Mooi kiezelstrand. Haven met bootverhuur. Goede voorzieningen. Compact, waardoor voorzieningen dichtbij. Goede entertainment.
Geen trapveldje voor voetbal. Drankjes in de camping-restaurants te duur.
, Balen,
Stel tot 40 jaar
Superior Perceel (mh)
18 juli - 23 juli 2016
Algemeen 8
Omgeving 7
Voorzieningen 8
Animatie -
Kindvriendelijk -
Huuraccommodatie of perceel 8
Sanitair 8
Prijs- / kwaliteitsverhouding 8
Grasweide aan de zee.