Campings in Kroatië - Boek de mooiste campings in Kroatië online!

 

 
 

 

 
 

 

 
 

Camping Vakantiedorp Amarin

Ligging

Camping Amarin is gelegen in Istrië, het ligt ca. 3 km ten noorden van het centrum van de stad Rovinj en kijkt uit over de oude stad. Het resort ligt direct aan de zee, het strand bestaat uit rotsen, beton, kiezelstenen, ook is er een zandstrand. Het strand beschikt over een Blue Flag, dat een internationale aanduiding van schoon zeewater betekent, het water maar ook het strand is zeer schoon. Op het strand zijn er ligstoelen te huur.

Voorzieningen

Er zijn in totaal 13 sanitaire blokken verspreid over de camping. Er zijn douches, toiletten en wastafels met warm en koud water, ook zijn er faciliteiten voor gehandicapten. Bij meerdere sanitaire blokken is er de mogelijkheid voor het legen van chemische toiletten. Voor honden is er een aparte honden douche, honden moeten op de camping aan de lijn, honden mogen in de zee zwemmen, echter alleen op de speciaal aangegeven plaatsen.

Het Amarin resort beschikt over 2 zwembaden en een klein kinder bad, de zwembaden hebben een totale oppervlakte van 900 m2, de baden zijn gevuld met zeewater.

Op de camping zijn er een restaurant, een visrestaurant, een snackbar, pizzeria, een grill en koffie bars te vinden. Verder is er een supermarkt en een internet Point op de camping.

Voor jong en oud worden er op camping Amarin diverse animatieprogramma’s aangeboden. Voor kinderen (4 -11 jaar) is er elke dag (m.u.v. zaterdag) ca. 2 uur in de ochtend en 2 uur in de middag een animatieprogramma (een speciaal ontwikkeld veertiendaags programma). In de avond uren is er voor kinderen een mini disco, mini cabaret, tekenfilm avond, talent show e.d. Voor jongeren (12 – 18 jaar) worden er elke dag (m.u.v. zaterdag) door het animatieteam programma’s georganiseerd als: tafeltennis, dans school, sport klimmen, minigolf, hockey, fietstochten, water polo, surfschool, duikschool, zeilschool e.d.

Voor volwassenen vinden er sport activiteiten plaats als: ochtend gymnastiek, aquaerobic, dans school, beach volley en fietstochten, in de avond zijn er ook programma’s: live muziek, diverse shows door het animatieteam, volleybal avondtoernooien, disco voor jongeren en andere feesten. Gasten kunnen ook de Kroatische taal leren op camping Amarin.

Op Amarin zijn er 10 tennisbanen tezamen met een tennisschool, een basketbal veld, een volleybal veld, beach volleybal, tafeltennis, fietsverhuur, men kan pedaalboten en kano’s huren.

Percelen / Staanplaatsen

Op de camping zijn er 650 percelen met een capaciteit van 2000 personen en ligt op een terrein van 9 hectaren. De grootte van de percelen is 80 – 100m2 en beschikken over elektriciteit. Check in voor uw perceel: 15:00 uur Check uit van uw perceel: 12:00 uur

Seizoen 2024
- De prijzen van de betreffende perceeltypen op camping Amarin zijn op aanvraag (de prijzen op camping Amarin zijn vanaf het 2023 seizoen dynamisch, d.w.z. dat deze dagelijks kunnen veranderen).

- Na het plaatsen van uw aanvraag, vragen wij de prijzen voor uw verblijfsperiode op bij onze contactpersoon bij Maistra (eigenaar van camping Amarin) en sturen wij u per email de offerte voor uw gekozen perceeltype op camping Amarin (inclusief toeristenbelastingen).

- Houdt u er rekening mee dat indien u een specifieke perceelnummer wenst, de campingreceptie hier een extra betaling van € 100,00 voor vraagt.

Vraag de prijs aan voor een Perceel / Staanplaats op Camping Amarin (klik hier)

Toeristenbelastingen

Per persoon / per nacht jun-aug overig
Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 1,00 € 0,80
Kinderen (12 - 18 jaar) € 0,50 € 0,40
Kinderen (0 - 11 jaar) € 0,00 € 0,00
Betaling toeristenbelasting ter plekke

Registratietarief

Er geldt een registratietarief van ca. € 1,00 per persoon.

Bijzonderheden bij huur percelen / staanplaatsen

  • Reserveringskosten: € 20,00.
  • Check-in: van 15:00 - 22:00 uur, Check-out: tot 12:00 uur op dag van vertrek.

2023 PRIJZEN IN EURO

Locatie camping

Camping Beoordelingen
7,1/10 gemiddeld
, Haaksbergen ,
Perceel (mh)
17 juli - 3 augustus 2017
Algemeen 5
Omgeving 9
Voorzieningen 6
Animatie -
Kindvriendelijk -
Huuraccommodatie of perceel 6
Sanitair 2
Prijs- / kwaliteitsverhouding 5
, Oosterbierum,
Gezin met jonge kinderen
Perceel (mh)
22 juli - 9 augustus 2017
Algemeen 8
Omgeving 9
Voorzieningen 8
Animatie 9
Kindvriendelijk 8
Huuraccommodatie of perceel 8
Sanitair 1
Prijs- / kwaliteitsverhouding 5
Alles behalve de hieronder genoemde punten.
Zout water in de zwembaden. Het sanitair was erg SLECHT... en ook nog smerig. Werd ook als slecht schoon gemaakt en onaardige personeel bij de sanitair gebouwen.
, Kaatsheuvel,
Gezin met tieners
Perceel (mh)
25 juli - 5 augustus 2016
Algemeen 8
Omgeving 9
Voorzieningen 7
Animatie 9
Kindvriendelijk 10
Huuraccommodatie of perceel 10
Sanitair 2
Prijs- / kwaliteitsverhouding 7
Leuke camping, personeel is erg vriendelijk en niet alleen op de camping buiten de camping zijn de mensen ook erg vriendelijk en behulpzaam. Op de camping is het fijn dat het zwembad en het strand bij elkaar waren ideaal voor de kinderen want ze gingen van het zwembad naar het strand en we hoefden ook niet de auto in te pakken om naar het strand te rijden. De animatie was ook heel erg goed niks op aan te merken werd veel gedaan voor de kids. En 'savonds bij het zwembad was het ook erg leuk wat ze deden. Het eten was ook goed op de camping hebben er lekker gegeten niks op aan te merken. De staan plaats die we hadden was op en top geweldig, we kregen eerst een andere plek maar die vonden we niks aan de weg kant en onze caravan van bijna 8 meter kon het laantje niet in om op die plek te komen, hadden nog andere plaatsen gezien maar die waren allemaal al weg toen we bij de receptie aan kwamen maar hadden zo een andere plek waar we konden staan en dat we overal dicht bij zaten.
Minpuntjes van de camping is het sanitair, dat er op een bepaalde tijdstip geen warm water was vonden we nog niet zo erg, het schoonmaken was niet zo erg goed, de douchebakken liepen over dus dan stond je met je enkels onderhand in het water. Geen elektrische tijd dat je je haren bij het sanitair gebouw kon fhonen, wel bij wat grotere sanitair gebouwen maar dan moest er even voor lopen. Voor de rest geen minpunten, maar daar zou ik iets aan doen aan die sanitair gebouwen. Ook de staanplaatsen je wordt verzocht om naar de staanplaats te lopen of het goed is, mensen zoeken zich suf naar het nummer wat ze van de receptie hebben gekregen, handig zou zijn bij iedere laantje een nummer te geven wat zichbaar is en niet dat de nummers op de grond zijn geverfd. Hebben zelf gezien een paar keer dat het personeel moest zoeken naar het nummer, dus het zou een pluspunt zijn als er een paal van het begin van het laantje de nummers op zouden staan.
, Purmerend,
Gezin met tieners
Perceel (mh)
3 augustus - 17 augustus 2016
Algemeen 8
Omgeving 8
Voorzieningen 7
Animatie -
Kindvriendelijk 8
Huuraccommodatie of perceel 7
Sanitair 7
Prijs- / kwaliteitsverhouding 8
Amarin is een nette camping die aan het strand ligt met goede voorzieningen. Kleine dagelijkse boodschappen zijn prima te halen in de supermarkt. De sanitaire voorzieningen zijn veelvuldig aanwezig en worden goed schoongehouden. Voor de kleinere gasten is er animatie, voor de grotere zijn daar betaalde voorzieningen zoals een klim kussen in de zee, waterfietsen, banaan achter de speedboot e.d. Goede mogelijkheden om zonder eigen vervoer naar Rovinj te komen, bus stopt voor de camping en een taxiboot komt aan de pier van de camping. Ondanks dat het een vrij grote (soms krap op elkaar staan) camping is hebben wij geen last gehad van rumoer of overlast.
Er zijn een paar onderdelen die verbeterd kunnen worden, echter is dit in mijn ervaring dat dit niet uniek is op een camping. In de piek uren niet altijd warm water. Sommige stukken op de camping zijn erg vol en op elkaar. Ik ben niet gecharmeerd van zout water in het zwembad..
, Rosmalen,
Gezin met jonge kinderen
Perceel (mh)
2 augustus - 15 augustus 2015
Algemeen 8
Omgeving 9
Voorzieningen 6
Animatie 9
Kindvriendelijk 9
Huuraccommodatie of perceel 6
Sanitair 6
Prijs- / kwaliteitsverhouding 8
Gezellige leuke camping voor alle leeftijden en er is veel te beleven. Er wordt wel een hele goede service verleend!
Jammer dat er veel stenen op je perceel liggen voor kleine kinderen is dit niet prettig.