Campings in KroatiŽ - Boek de mooiste campings in KroatiŽ online!

 

 
 

 

 
 

 

 
 

Naturist Camping Solaris

Ligging

Naturist Camping Solaris ligt bij Porec op het groene schiereiland Lanterna. Er is volop mogelijkheid om van het strand of van de schaduw op de camping te genieten.

Voorzieningen

De camping beschikt over meerdere sanitaire blokken (9 in totaal), welke allen in de laatste 2 jaar zijn gerenoveerd. De sanitaire voorzieningen bestaan uit douches met warm en koud water, toiletten, wastafels met warm water, afsluitbare wastafels, voor kinderen zijn er aparte sanitaire voorzieningen, voor gehandicapten is er ook een aparte ruimte met toilet. Er zijn meerdere chemische toiletten.

Het strand bestaat voor een gedeelte uit rotsen, een ander gedeelte heeft kiezelstenen, ook zijn er stukken dat uit gras en betonplaten bestaan. Het strand beschikt over een Blue Flag, dat een internationale aanduiding van schoon zeewater betekent, het water maar ook het strand is zeer schoon. Er is natuurlijke schaduw bij het strand, verder zijn er stranddouches, een sportcenter op het strand, voor gehandicapten zijn er speciale trappen die toegang bieden tot de zee. De camping beschikt tevens over een zwembad (25 x 10 meter, 110 cm diep), het zwembad is gevuld met zoet water. Gasten kunnen gratis gebruik maken van het zwembad en de ligstoelen.

Voor volwassenen en kinderen worden verschillende programmaís georganiseerd. Voor volwassenen zijn dit overdag folklore programmaís, dans, festivals, men kan deelnemen aan wedstrijden van tennis, beach volleybal en tafeltennis. Voor kinderen wordt door een animatie team programmaís als: goochelen, carnaval, mini theater, puppet show georganiseerd, ook zijn er sporten, en is er tot slot een zwemschool, een kinderspeelplaats en de miniclub. Men kan ook deelnemen aan verscheidene sport en recreatie programmaís als aqua aerobics en fietstochten in de omgeving.

Bij het strand is er een fastfood restaurant, voorts zijn er 2 restaurants verspreid over camping Solaris. De camping beschikt ook over een supermarkt en in de maanden mei tot oktober zijn er groente en fruit stallen geopend. Op de camping zijn er koelkasten te huur.

Percelen / Staanplaatsen

De camping heeft een oppervlakte van 49 hectaren, de camping beschikt over in totaal over een capaciteit voor 4000 personen. Er zijn verspreid over de camping in totaal 1400 percelen, ingedeeld in zones. Er zijn percelen met elektriciteit, andere percelen beschikken over elektriciteit en wateraansluiting. De grootte van de percelen ligt tussen 90 Ė 110 m2, er zijn zowel schaduwrijke als zonnige percelen.

Toeristenbelastingen

Per persoon / per nacht jun-aug overig
Volwassenen (vanaf 18 jaar) Ä 1,00 Ä 0,80
Kinderen (12 - 18 jaar) Ä 0,50 Ä 0,40
Kinderen (0 - 11 jaar) Ä 0,00 Ä 0,00
Betaling toeristenbelasting ter plekke

Bijzonderheden bij huur percelen / staanplaatsen

  • Check-in: van 15:00 - 22:00 uur, Check-out: tot 12:00 uur op dag van vertrek.

2023 PRIJZEN IN EURO

Locatie camping