Campings in Kroatië - Boek de mooiste campings in Kroatië online!

 

 
 

 

 
 

 

 
 

Camping Marina

Ligging

Camping Marina ligt dichtbij de middeleeuwse stad Labin, de camping ligt op een groen schiereilandje en heeft een uitzicht naar het op een afstand van 5km gelegen eiland Cres. Het is een kleine camping, dat wel in Istrië ligt, maar desondanks toch een rustige camping is.

Camping Marina heeft een zwembad direct bij de zee en is erg populair onder duikers, aangezien er op de camping een Diving Centre met goede faciliteiten is gevestigd. Het Diving Centre biedt opleidingen van Open Water Diver tot Instructeur, ook kan men duikapparatuur ter plekke huren, luchtflessen vullen en worden er duiktrips georganiseerd.

Voorzieningen

Het strand bestaat voor een gedeelte uit rotsen en een ander gedeelte heeft kiezelstenen, olijfbomen bieden enige schaduw bij het strand. Voor kinderen worden er animatieprogramma’s georganiseerd van juli tot september, er is een mini club en een kinderspeelplaats.

Midden op de camping is er een sanitaire blok, dat voorzien is van douches met warm en koud water, toiletten, wastafels met warm water, 3 individuele cabines, voor kinderen zijn er aparte sanitaire voorzieningen, voor gehandicapten is er ook een aparte ruimte met toilet, gasten kunnen d.m.v. muntjes gebruik maken van de wasmachines. Er is 1 chemische toilet. Voor duikers is er een plaats voor het wassen van de duikapparatuur.

Bij camping Marina is er een a la carte restaurant, een pizzeria en 2 snackbars. Camping Marina is geopend vanaf maart tot oktober. Rondom de receptie is er gratis internet (WiFi).

Het Diving Centre heeft een eigen gebouw op de camping, tevens is er een steiger waarvandaan met boten duikexcursies worden georganiseerd. In de nabijheid van de camping zijn er wandel en jogging paden. Ten slotte zijn er op 4 km afstand tennisbanen te huur.

Percelen / Staanplaatsen

Camping Marina heeft een oppervlakte van 5 hectaren, er zijn totaal 150 percelen met capaciteit voor 750 personen. De grootte van de percelen liggen tussen de 60 – 110 m2, de percelen zijn onderverdeeld in typen: Premium Mare, Comfort Mare, Comfort en Standard.

De Premium Mare percelen hebben elektriciteit, water en afvoer en liggen in de eerste rij naast de zee (90 -110 m2). De Comfort Mare percelen liggen bij de zee (90 – 110 m2) en beschikken ook over elektriciteit, water en afvoer. De Comfort percelen hebben elektriciteit en water (80 – 100 m2). Tot slot hebben de Standard percelen een grootte van 60 – 80 m2 en zijn voorzien van elektriciteit.

Seizoen 2024
- De prijzen van de betreffende perceeltypen op camping Marina zijn op aanvraag (de prijzen op camping Marina zijn vanaf het 2024 seizoen dynamisch, d.w.z. dat deze dagelijks kunnen veranderen).

- Na het plaatsen van uw aanvraag, vragen wij de prijzen voor uw verblijfsperiode op bij onze contactpersoon van camping Marina en sturen wij u per email de offerte voor uw gekozen perceeltype op camping Marina (inclusief toeristenbelastingen).

Vraag de prijs aan voor een Perceel / Staanplaats op Camping Marina (klik hier)

Mobile Homes Comfort Camping Marina

De Mobile Home Comfort heeft een oppervlakte van 24 m2, het heeft 1 badkamer en ligt op een terrein van 120 m2.

De mobile homes hebben airconditioning, een volledig ingerichte keuken, ze zijn geschikt voor 4+2 personen en beschikken over een overdekt terras met tuinmeubels.

De Mobile Home Comfort op camping Marina heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, sommige Comfort Mobile Homes hebben een tweede slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en overdwars een stapelbed voor 1 extra persoon en een slaapbank in de woonkamer voor 1 extra persoon. Andere Comfort Mobile Homes beschikken naast de 1e slaapkamer met tweepersoonsbed, over een tweede slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en een slaapbank in de woonkamer voor 2 extra personen. verder zijn er 1 of 2 badkamers en beschikken over een overdekt terras met tuinmeubels.

De verplichte eindschoonmaak bedraagt € 35,00 en dient tezamen met de toeristenbelasting (€ 1,00 per persoon per dag) en eco tax (€ 1,00 per persoon per dag) ter plekke bij de campingreceptie te worden voldaan.

Huisdieren zijn op camping Marina in de mobile homes toegestaan. Indien een hond met u in de mobile home verblijft, betaalt u per hond een extra bedrag per dag (zie de prijslijst van de camping voor de prijzen voor een hond). Tevens kost de verplichte eindschoonmaak als een hond met u in de mobile home verblijft € 50,00.

In het bedrag van de eindschoonmaak zijn tevens bedlinnen en handdoeken inbegrepen. Er geldt een borg voor de mobile home van € 100,00.
Prijzen Mobile Homes Comfort op Camping Marina
2022 Min. Max.
Prijzen in Euro per dag 46,00 - 163,00 Prijs aanvragen

Toeristenbelastingen

Per persoon / per nacht jun-aug overig
Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 1,00 € 0,80
Kinderen (12 - 18 jaar) € 0,50 € 0,40
Kinderen (0 - 11 jaar) € 0,00 € 0,00
Betaling toeristenbelasting ter plekke

Bijzonderheden bij huur percelen / staanplaatsen

  • Reserveringskosten: € 20,00.
  • Check-in: van 15:00 - 22:00 uur, Check-out: tot 12:00 uur op dag van vertrek.

2023 PRIJZEN IN EURO

Locatie camping

Camping Beoordelingen
7,8/10 gemiddeld
, Lage Mierde,
Gezin met jonge kinderen
Comfort Perceel (mh)
2 augustus - 9 augustus 2022
Algemeen 7
Omgeving 8
Voorzieningen 8
Animatie -
Kindvriendelijk 7
Huuraccommodatie of perceel 6
Sanitair 9
Prijs- / kwaliteitsverhouding 7
sanitaire, zwembaden, direct aan zee rustig laantje volledig met heg omgroeid
afgelegen onder aan de berg, best een uitdaging met een caravan niet heel aardig receptiepersoneel. vrij klein perceel voor caravan, voortent, luifel en tentje, auto paste er niet meer bij, werd erg moeilijk over gedaan om de auto dan ergens anders te mogen zetten.
, Zwijndrecht,
Gezin met jonge kinderen
Comfort Perceel (mh)
19 juli - 2 augustus 2018
Algemeen 8
Omgeving 8
Voorzieningen 7
Animatie 7
Kindvriendelijk 8
Huuraccommodatie of perceel 8
Sanitair 7
Prijs- / kwaliteitsverhouding 7
mooi helder zeewater, gemoedelijke sfeer, ruime privacyvolle plaatsen, vriendelijke medewerkers bij infobalie, bakker op de camping
Ligging ten opzichte van de "bewoonde wereld". Het kost je als gauw 20 minuten op Labin te bereiken, goed te rijden, maar toch. Reinheid in het toiletgebouw is minder dan vorige jaren; men is er wel van 's-ochtends vroeg tot 's-avonds laat (zeker 23:30 uur) bezig met de schoonmaak
, Nootdorp,
Gezin met tieners
Comfort Mare Perceel (mh)
7 augustus - 21 augustus 2018
Algemeen 8
Omgeving 8
Voorzieningen 8
Animatie 8
Kindvriendelijk 8
Huuraccommodatie of perceel 9
Sanitair 10
Prijs- / kwaliteitsverhouding 9
Ruime kampeerplekken. Mooie omgeving, camping wordt goed onderhouden. Sanitair zeer schoon, wordt de gehele dag door goed schoon gehouden. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Veel animatie voor jonge kinderen
Route vanaf dorp naar de camping is steil en smal. Wij hadden een kampeerplek naast het restaurant, hierdoor vanaf de middag (over)last van de bakluchten.
, Leusden,
Stel ouder dan 40 jaar
Comfort Perceel (mh)
20 juli - 3 augustus 2018
Algemeen 7
Omgeving 5
Voorzieningen 8
Animatie 5
Kindvriendelijk 6
Huuraccommodatie of perceel 8
Sanitair 9
Prijs- / kwaliteitsverhouding 8
Mooi, schoon
Weinig te doen
, Zoetermeer,
Gezin met tieners
Comfort Mare Perceel (mh)
16 juli - 21 juli 2018
Algemeen 8
Omgeving 7
Voorzieningen 8
Animatie 5
Kindvriendelijk 6
Huuraccommodatie of perceel 7
Sanitair 7
Prijs- / kwaliteitsverhouding 8
Gezellige camping Personeel zijn heel aardig en hulpzaam Mooie strandjes en 2 zwembaden. 2 min lopen van het strand Alles is in de buurt op loop afstand
Bij de receptie willen ze dat je je paspoort achter laat tijdens je verblijf van al je gezinsleden en dat gaat bij mij iets te ver ik was daar heel erg tegen en heb het ook duidelijk gemaakt dat ik dat nooit zal doen dat mag ook helemaal niet. En uiteindelijk vragen ze of je een ANWB Kaart heb en dan nemen ze dat ipv je identiteitsbewijs. Maar boo r de rest e een hele leuke gezellige camping.
Load more reviews