Campings in Kroatië - Boek de mooiste campings in Kroatië online!

 

 
 

 

 
 

 

 
 

Naturist Camping Istra

Ligging

Naturist Camping Istra ligt op een schiereiland in een groene omgeving met kristalblauwe zee en met prachtige baaien, dichtbij het pittoreske vissersdorpje Funtana.

Voorzieningen

De camping beschikt over meerdere sanitaire blokken (10 in totaal). De sanitaire voorzieningen bestaan uit douches met warm en koud water, toiletten, wastafels met warm water, individuele cabines met wastafels, voor kinderen zijn er aparte sanitaire voorzieningen, voor gehandicapten zijn er speciale voorzieningen (sanitaire blokken 2, 3, 5, 8 en 9). Er zijn meerdere chemische toiletten.

Het strand bestaat uit betonplaten en rotsen/kiezelstenen, er is schaduw door pijnbomen, bij het strand zijn er stranddouches.

Voor volwassenen en kinderen worden verschillende programma’s georganiseerd. Men kan deelnemen aan wedstrijden van beach volleybal en tafeltennis, in de ochtend worden er ochtendgymnastiek aangeboden. Voor kinderen wordt door een animatie team programma’s als: goochelen, carnaval, puppet show georganiseerd, ook zijn er sporten minigolf en tafeltennis. Tot slot is er een kinderspeelplaats en de miniclub.

In camping Istra is er een a la carte restaurant, een grillrestaurant/pizzeria en het Punta buffet. Bij het strand is er een beach bar. De camping beschikt ook over een supermarkt en in de maanden juni tot 15 september zijn er groente en fruit stallen geopend. Op de camping zijn er koelkasten te huur.

Percelen / Staanplaatsen

De camping heeft een oppervlakte van 37 hectaren, de totale capaciteit is 3000 personen. Huisdieren zijn toegestaan op een deel van de camping, in het andere gedeelte van de camping zijn huisdieren niet toegestaan. De grootte van de percelen liggen tussen de 60 – 110 m2. De percelen zijn onderverdeeld in typen: Premium Mare, Comfort Mare, Comfort en Standard.

De Premium Mare percelen zijn percelen direct aan de zee (70 – 110 m2) en beschikken over elektriciteit (sommige percelen hebben water/afvoer). De Comfort Mare percelen (60 – 100 m2) hebben elektriciteit en een gedeelte heeft een wateraansluiting, deze percelen liggen in de zeezone (niet direct aan het water). De Comfort percelen (80 – 110 m2) hebben elektriciteit en wateraansluiting, enkele hebben afvoer. Tot slot hebben de Standard percelen een grootte van 70 – 100 m2 en zijn voorzien van elektriciteit. Ook zijn er ongenummerde percelen met elektriciteit.

Toeristenbelastingen

Per persoon / per nacht jun-aug overig
Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 1,00 € 0,80
Kinderen (12 - 18 jaar) € 0,50 € 0,40
Kinderen (0 - 11 jaar) € 0,00 € 0,00
Betaling toeristenbelasting ter plekke

Bijzonderheden bij huur percelen / staanplaatsen

  • Check-in: van 15:00 - 22:00 uur, Check-out: tot 12:00 uur op dag van vertrek.

2022 PRIJZEN IN EURO

Locatie camping