Campings in Kroatië - Boek de mooiste campings in Kroatië online!

 

 
 

 

 
 

 

 
 

Camping Baska Beach (Camping Zablace)

Ligging

Camping Zablace ligt op het eiland Krk aan één van de bekendste stranden van Kroatië: het Vela Plaza strand bij Baska. De camping ligt op loopafstand (ca. 100 meter) van het centrum van Baska waar restaurants, bars en ijswinkeltjes met terrassen en uitzicht over de zee zijn te vinden. Een  weg die een klein deel van Baska verbindt met de rest van Baska loopt door de camping heen. Camping Zablace heeft wel plekken met schaduw, maar over het algemeen hebben lang niet alle plekken schaduw.

Voorzieningen

Het strand is ruim 1800 meter lang en bestaat voornamelijk uit kiezelstenen. Het strand beschikt over een Blue Flag, dat een internationale aanduiding van schoon zeewater betekent, het water maar ook het strand is zeer schoon. Er zijn badhokjes en douches op het strand. Voor volwassenen is er een beach volleybal veld (op zand). 

De camping beschikt over 5 sanitaire blokken, de sanitaire blokken zijn voorzien van douches met warm en koud water, toiletten, wastafels met warm water, voor baby’s zijn er aparte voorzieningen en voor gehandicapten zijn er ook speciale voorzieningen (in blokken 1 + 2, en op het strand). 2 sanitaire blokken zijn voorzien van toiletten en koud water (bij het strand en bij de tennisbanen). Er zijn 2 chemische toiletten. Voor honden is er 1 douche.

Er is een restaurant, bar en pizzeria op camping Zablace. Op de camping is er ook een supermarkt, een fruit en groente winkeltje en een krantenwinkel.

Gedurende de maanden mei tot september worden er animatieprogramma’s voor kinderen aangeboden. Er is een Mini Club voor kinderen, er is een speeltuin. Ook voor volwassenen zijn er sport/recreatie programma’s (mei tot september): aerobics, ochtendgymnastiek en beach volleybal. In de nabijheid van camping Zablace is er een voetbalveld, tennisbanen en mini golf. Aan het Vela Plaza strand kunt u zeil- en duiklessen nemen.

Op circa 2 minuten loopafstand van camping Zablace kunnen camping gasten gratis gebruik maken van de zwembaden van het Hotel Corinthia.

Percelen / Staanplaatsen

Camping Zablace ligt op een terrein van 10 hectaren, het beschikt over 564 percelen voor in totaal 1600 personen. De grootte van de percelen liggen tussen de 70 – 100 m2, de percelen zijn onderverdeeld in typen: Premium Mare, Comfort Mare, en Comfort. De Premium Mare percelen liggen bij de zee (ca. 100 m2) en beschikken over elektriciteit en wateraansluiting. De Comfort Mare percelen liggen in de buurt van de zee en hebben een oppervlakte van ca. 100 m2 en hebben elektriciteit en wateraansluiting. De Comfort percelen hebben elektriciteit en wateraansluiting, hebben een grootte tussen de 70 - 100 m2 en liggen achter de Comfort Mare plekken. Alle perceel typen zijn gemarkeerd met perceelnummers.

Toeristenbelastingen

Per persoon / per nacht jun-aug overig
Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 1,00 € 0,80
Kinderen (12 - 18 jaar) € 0,50 € 0,40
Kinderen (0 - 11 jaar) € 0,00 € 0,00
Betaling toeristenbelasting ter plekke

Bijzonderheden bij huur percelen / staanplaatsen

  • Reserveringskosten: € 20,00.
  • Check-in: van 14:00 - 22:00 uur, Check-out: tot 12:00 uur op dag van vertrek.

2023 PRIJZEN IN EURO

Locatie camping

Camping Beoordelingen
7,2/10 gemiddeld
, Hulsberg,
Comfort Perceel (mh)
9 augustus - 18 augustus 2017
Algemeen 8
Omgeving 7
Voorzieningen 6
Animatie -
Kindvriendelijk -
Huuraccommodatie of perceel 8
Sanitair 6
Prijs- / kwaliteitsverhouding 7
Goede ligging tov van boulevard en strand Mooie moderne entree, loungebar, bakker, groentewinkel en regelmatig goede live muziek. Schoon sanitair.
De hele avond lange wachtrijen voor de vaak koude douches, niet alleen op de piekmomenten, maar zelfs om 21.00u in de avond nog wachttijden. Vertrek van camping na 21.00u is erg lastig en geeft veel gedoe aan receptie.
, Rotterdam,
Gezin met tieners
Comfort Perceel (mh)
10 juli - 25 juli 2017
Algemeen 8
Omgeving 8
Voorzieningen 7
Animatie 8
Kindvriendelijk 6
Huuraccommodatie of perceel 6
Sanitair 6
Prijs- / kwaliteitsverhouding 7
Iedere dag beginnen met een ontbijt van zo'n lekkere bakker maakt de vakantie al snel goed. Vers fruit en regelmatig een verse viskraam en de andere winkeltjes bij de receptie maken het ontvangstgebied compleet. De netjes verzorgde receptie ziet er prima uit, alleen zijn de rijen soms wel erg lang. Schoon sanitair, waar de hele dag schoonmaak aan plaats vindt.
De kampeerplekken zijn veelal klein (kleiner dan toegezegd) en het aantal plaatsen met schaduw is erg beperkt. Ook het aantal sanitaire blokken is beperkt, waardoor er tijdens piektijden wachtrijen ontstaan. Het nachtelijk rijverbod wordt niet nageleefd, waardoor regelmatig gasten midden in de nacht vertrekken, met de bijbehorende geluiden
, Snelrewaard,
Gezin met tieners
Comfort Perceel (mh)
21 juli - 1 augustus 2017
Algemeen 8
Omgeving 10
Voorzieningen 7
Animatie -
Kindvriendelijk 7
Huuraccommodatie of perceel 8
Sanitair 7
Prijs- / kwaliteitsverhouding 7
Ligging, omgeving, schoonmaak toiletgebouwen.
Wifi.