Campings in Kroatië - Boek de mooiste campings in Kroatië online!

 

 
 

 

 
 

 

 
 

Naturist Camping Baldarin

Ligging

Naturist Camping Baldarin wordt door vele gasten omschreven als een paradijs. De camping is middels een lange weg (ca. 15 km) vanuit de hoofdweg te bereiken, het is een goed beschutte camping. De camping ligt op een terrein van 20 hectaren, het is verdeeld in 2 delen: 1/3 gedeelte van de camping is bestemd voor geklede gasten en 2/3 van het terrein is een naturisten camping dat van het textiel gedeelte is gescheiden met hekken.

Het strand langs camping Baldarin is 2 km lang en bestaat uit rotsen en kiezelstenen. Nabij de ingang van de camping bij de receptie ligt in het textiel gedeelte van de camping een kiezelstrand. In het naturisten gedeelte in de Lucica baai ligt het 2e kiezelstrand en een kleine speeltuin voor kinderen.

Voorzieningen

De sanitaire voorzieningen liggen op maximaal 150 meter afstand van de percelen in het naturisten gedeelte. In het textiel gedeelte van de camping ligt 1 grotere sanitaire blok. In de naturisten gedeelte zijn er 2 grotere en 2 kleine sanitaire blokken. De sanitaire voorzieningen beschikken over warme en koude douches, wastafels met warm en koud water, toiletten, een familie cabine (mogelijkheid voor verhuur van een douche, wastafel en toilet: ca. ˆ 5 per dag). Er is een badkamer voor gehandicapte gasten, sanitaire voorzieningen speciaal voor kinderen, ook zijn er wasmachines en wasdrogers (tegen betaling) te gebruiken. Er is 1 locatie op camping Baldarin geschikt voor het legen van chemische toiletten.

Het restaurant ligt binnen de camping, in de Lucica baai, gasten kunnen hier genieten van verse vis, vis specialiteiten en andere gerechten. Camping Balderin beschikt over een eigen supermarkt. Ook is er een café-bar op camping Baldarin.

De camping heeft 2 tennisbanen, een mini golfbaan, tafeltennis en een beach volleyball veld. Er worden boten verhuurd, ook kan men eigen boten afmeren. De omgeving van de camping is rijk aan flora en fauna, zo kunt u tijdens wandelingen in het dichte Mediterrane bos herten, stekelvarkens en hazen tegenkomen.

Percelen / Staanplaatsen

In het naturisten gedeelte zijn er 80 percelen bij de zee met elektriciteit/water en 16 percelen verder van de zee verwijderd met elektriciteit. De grootte van de percelen ligt tussen de 50 en 120m2, op maximaal 75 meter van de zee.

Seizoen 2024
- De prijzen van de betreffende perceeltypen op Naturist camping Baldarin zijn op aanvraag (de prijzen op Naturist camping Baldarin zijn vanaf het 2024 seizoen dynamisch, d.w.z. dat deze dagelijks kunnen veranderen).

- Na het plaatsen van uw aanvraag, vragen wij de prijzen voor uw verblijfsperiode op bij onze contactpersoon van Naturist camping Baldarin en sturen wij u per email de offerte voor uw gekozen perceeltype op Naturist camping Baldarin (inclusief toeristenbelastingen).

Vraag de prijs aan voor een Perceel / Staanplaats op Naturist camping Baldarin (klik hier)

Toeristenbelastingen

Per persoon / per nacht jun-aug overig
Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 1,00 € 0,80
Kinderen (12 - 18 jaar) € 0,50 € 0,40
Kinderen (0 - 11 jaar) € 0,00 € 0,00
Betaling toeristenbelasting ter plekke

Bijzonderheden bij huur percelen / staanplaatsen

  • Check-in: van 13:00 - 22:00 uur, Check-out: tot 12:00 uur op dag van vertrek.

2023 PRIJZEN IN EURO

Locatie camping