Campings in Kroatië - Boek de mooiste campings in Kroatië online!

 

 
 

 

 
 

 

 
 

Camping Slatina

Ligging

De 4 sterren camping Slatina ligt in een prachtig mediterraan bos bij de zee, op het eiland Cres direct aan de zee. Het strand is gecombineerd, er is een gedeelte met kiezelstenen (totaal 300 meter) en een rotsstrand (circa 900 meter lang). De camping ligt op 27 km afstand van Cres en op 54km van Mali Losinj. Het terrein van de camping bestaat uit 15 ha. en heeft een capaciteit van 1700 personen.

Voorzieningen

Er zijn op camping Slatina 6 sanitaire blokken. De sanitaire voorzieningen beschikken over warme en koude douches, wastafels met warm en koud water, toiletten, familie cabines (mogelijkheid voor verhuur van een douche, wastafel en toilet: ca. € 5 per dag). Ook zijn er wasmachines en wasdrogers (tegen betaling).

Het strand van bij camping Slatina beschikt over een Blue Flag, dat een internationale aanduiding van schoon zeewater betekent, het water maar ook het strand is zeer schoon.

Ook ontbreekt een supermarkt, een bistro en een restaurant niet op camping Slatina. In het restaurant kan men genieten van de Kroatische wijnen tezamen met heerlijke verse groenten en vis. Op het terras van het restaurant kan men tevens kiezen uit dagelijkse menu’s, pizza’s, grill of simpelweg genieten van frisdrank. Bij de receptie is er mogelijkheid voor internet, men kan valuta’s wisselen en er zijn kluisjes te huur. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd op de camping, voor honden is er een apart strand.

Voor kinderen van alle leeftijden worden er in de periode juli en augustus animatieprogramma’s aangeboden, ook is er de Mini Club op de camping. Vlakbij het strand is er een speeltuin voor jongere maar ook oudere kinderen, zo is er tafeltennis, badminton, volleybal enz.

Op de camping kan men leren duiken, surfen en zeilen, ook worden pedaalboten en motorboten verhuurd. Door het animatieteam van de camping worden in de maanden juli en augustus voor volwassenen ochtend gymnastiek, aqua aerobics, beach volleybal toernooien e.d. georganiseerd.

Percelen / Staanplaatsen

Camping Slatina heeft 160 afgebakende percelen (Superior, Premium, Comfort en Standard) en 400 vrije percelen op de camping. De afgebakende percelen liggen in een baai dichtbij het water, deze beschikken tenminste over elektriciteit en water, sommigen hebben ook afvoer.

De vrije percelen hebben alleen elektriciteit. De afgebakende percelen liggen over het algemeen in de schaduw, maar er zijn ook plaatsen die in de zon liggen. De vrije percelen liggen tussen hoge heggen in en hebben een prachtig uitzicht over de zee, deze percelen liggen verder van de zee verwijderd dan de afgebakende Superior, Premium, Comfort en Standard percelen.

Seizoen 2024
- De prijzen van de betreffende perceeltypen op camping Slatina zijn op aanvraag (de prijzen op camping Slatina zijn vanaf het 2024 seizoen dynamisch, d.w.z. dat deze dagelijks kunnen veranderen).

- Na het plaatsen van uw aanvraag, vragen wij de prijzen voor uw verblijfsperiode op bij onze contactpersoon van camping Slatina en sturen wij u per email de offerte voor uw gekozen perceeltype op camping Slatina (inclusief toeristenbelastingen).

Vraag de prijs aan voor een Perceel / Staanplaats op Camping Slatina (klik hier)

Toeristenbelastingen

Per persoon / per nacht jun-aug overig
Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 1,00 € 0,80
Kinderen (12 - 18 jaar) € 0,50 € 0,40
Kinderen (0 - 11 jaar) € 0,00 € 0,00
Betaling toeristenbelasting ter plekke

Bijzonderheden bij huur percelen / staanplaatsen

  • Reserveringskosten: € 20,00.
  • Check-in: van 13:00 - 22:00 uur, Check-out: tot 12:00 uur op dag van vertrek.

2023 PRIJZEN IN EURO
Volwassene 5,80 - 12,20 Reserveren
Kinderen 0-2 jaar 0,00 - 0,00 Reserveren
Kinderen 3-6 jaar 1,80 - 3,70 Reserveren
Kinderen 7-12 jaar 3,50 - 7,30 Reserveren
Boot 9,20 - 13,90 Reserveren
Koelkast 2,30 - 3,50 Reserveren
Hond 5,80 - 6,90 Reserveren
Perceel 7,30 - 16,40 Reserveren
Perceel 8,80 - 21,80 Reserveren
Perceel 10,20 - 28,60 Reserveren
Perceel 11,40 - 32,30 Reserveren

Locatie camping

Camping Beoordelingen
8,7/10 gemiddeld
, Herten,
Gezin met jonge kinderen
Standard camping perceel (elektriciteit)
10 augustus - 18 augustus 2016
Algemeen 9
Omgeving 8
Voorzieningen 9
Animatie -
Kindvriendelijk 8
Huuraccommodatie of perceel 9
Sanitair 9
Prijs- / kwaliteitsverhouding 9
Veel schaduw, direct aan zee gelegen, rustig ondanks de grootte van de camping, grote winkel, leuke bar, op loopafstand van dorpje
Restaurants vielen tegen. 1 was sowieso gesloten en de andere was prijs/kwaliteit niet goed.