Campings in Kroatië - Boek de mooiste campings in Kroatië online!

 

 
 

 

 
 

 

 
 

Camping Bijar

Ligging

Camping Bijar ligt in een honderd jaar oude pijnboombos, op een terrein van 3 ha. met een capaciteit voor 750 personen, het biedt veel schaduw voor haar gasten. De camping ligt op slechts 500 meter afstand van Osor, en 20 km van Mali Losinj. Het strand bij de camping bestaat voor 100 meter uit kiezelstenen dat ideaal is voor gezinnen met kinderen en voor 500 meter uit rotsen.

Algemene voorzieningen

De sanitaire voorzieningen op camping Bijar bestaan uit 2 sanitaire blokken in het centrale gedeelte van de camping. De sanitaire voorzieningen beschikken over warme en koude douches, wastafels met warm en koud water, toiletten, familie cabines (mogelijkheid voor verhuur van een douche, wastafel en toilet: ca. ˆ 5 per dag). Er is een badkamer voor gehandicapte gasten, sanitaire voorzieningen speciaal voor kinderen, ook zijn er wasmachines (tegen betaling) te gebruiken. Er is 1 locatie op camping Bijar geschikt voor het legen van chemische toiletten.

Op de camping is er een kleine supermarkt dat gedurende de gehele zomer is geopend, 2 km verder in het dorp Nerezine is er een grotere supermarkt. Aan de kust op het campingterrein is er een restaurant, waar men op het terras kan genieten van de zon tezamen met heerlijke vis- of vleesgerechten. De plaats Osor ligt op 500 meter afstand, u vindt er een brede keus aan winkels, restaurants, pizzeria’s etc.

Voor kinderen is er een speeltuin, er is een klein veld voor volleybal en basketbal en er zijn tafeltennis tafels. Rondom Osor zijn er verschillende fietspaden. In de zomermaanden is er een festival van klassieke muziek in Osor, tevens zijn er twee kunst tentoonstellingen. Vanuit Nerezine, Mali Losinj en Martinscica vertrekken er excursieboten (meer informatie kunt u bij de receptie verkrijgen).

Op de camping zijn huisdieren toegestaan, voor honden is er ook een honden douche. Bij de receptie zijn er boeien te huur om kleine boten af te meren in de zee bij de camping.

Percelen / Staanplaatsen

De camping heeft 249 percelen, het overgrote deel (200) zijn ongenummerd en beschikken over het algemeen over elektriciteit, de ongenummerde percelen kunnen ter plekke gekozen worden. Camping Bijar heeft hiernaast 49 percelen die genummerd zijn en die alleen gereserveerd kunnen worden. Van deze percelen beschikken er 26 over elektriciteit, 23 percelen hebben elektriciteit, water en een afvoeraansluiting. De grootte van de genummerde percelen ligt tussen de 65 – 110 m2, de percelen liggen allen in de schaduw.

Seizoen 2024
- De prijzen van de betreffende perceeltypen op camping Bijar zijn op aanvraag (de prijzen op camping Bijar zijn vanaf het 2024 seizoen dynamisch, d.w.z. dat deze dagelijks kunnen veranderen).

- Na het plaatsen van uw aanvraag, vragen wij de prijzen voor uw verblijfsperiode op bij onze contactpersoon van camping Bijar en sturen wij u per email de offerte voor uw gekozen perceeltype op camping Bijar (inclusief toeristenbelastingen).

Vraag de prijs aan voor een Perceel / Staanplaats op Camping Bijar (klik hier)

Toeristenbelastingen

Per persoon / per nacht jun-aug overig
Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 1,00 € 0,80
Kinderen (12 - 18 jaar) € 0,50 € 0,40
Kinderen (0 - 11 jaar) € 0,00 € 0,00
Betaling toeristenbelasting ter plekke

Bijzonderheden bij huur percelen / staanplaatsen

  • Check-in: van 13:00 - 22:00 uur, Check-out: tot 12:00 uur op dag van vertrek.

2023 PRIJZEN IN EURO

Locatie camping