Campings in Kroatië - Boek de mooiste campings in Kroatië online!

 

 
 

 

 
 

 

 
 

Camping Mon Perin

Ligging

Camping Mon Perin ligt op ongeveer 19 km afstand van Rovinj en op 6 km afstand van Bale in Istrië. Camping Mon Perin bestaat uit 2 camping gedeelten, San Polo en Colone, gezamenlijk heeft camping Mon Perin een kustlijn van 9 km lang. Het terrein van de camping kenmerkt zich door een groene omgeving met veel schaduw van pijnbomen, ruime percelen en comfortabele mobile homes op een rustige plek in Istrië aan de zee.

Voorzieningen

Camping Mon Perin heeft in totaal 9 sanitaire blokken verspreid over de twee camping gedeelten, de sanitaire blokken zijn in 2016 allen vernieuwd. Ook zijn er faciliteiten voor gehandicapten en is er de mogelijkhed voor het legen van chemische toiletten.

Het strand op beide delen bestaat voornamelijk uit kiezelstenen, ook zijn er stukken met rotsen, waterschoenen zijn aangeraden om de zee te betreden. De camping heeft een duik, windsurfing- en zeilschool, tevens worden er standup paddles, kayakken en fietsen verhuurd. De camping biedt verder een voetball terrein, tennisbaan, beach volleybal veld, basketbal veld, een kinderspeelplaats, fitness park, buiten cinema en er is 75 km aan fiets- en wandelpaden in de omgeving van camping Mon Perin. Gedurende de periode 1 juni tot 31 augustus worden er voor kinderen tussen 4 en 12 jaar dagelijks verschillende animatieprogramma's georganiseerd, deze vinden plaats tussen 10:00 - 12:00 uur en tussen 16:00 - 18:00 uur.

Andere services op de camping zijn mini golf, tafeltennis, trampoline, boot verhuur, strandstoel verhuur, bakkerij, gedeelde barbecues, toegang tot de zee voor mindervaliden, geldautomaat, mini supermarkt en kleine winkeltjes met o.a. groente en fruit. Op camping Mon Perin rijdt er tussen San Polo en Colone voor campinggasten een gratis treintje heen en weer. Elke dag rijdt het treintje tevens naar het middeleeuwse stadje Bale.

Op camping Mon Perin zijn er 3 restaurants te vinden met een rijke gevulde menukaart variërend van lokale gerechten tot pizza's en daarbij horende frisdranken en wijnen uit Istrië. Ook is er een beach bar waar u terecht kunt voor een snelle hap of een drankje.

Uniek op de camping is de Fresh Market: een terrein van 8,4 hectaren aan rode akkers, waarvan 3,8 hectaren zijn bestemd voor het verbouwen van groenten en 4,6 hectaren bestemd voor het verbouwen aan fruit. De grond in Istrië is vruchtbaar, rijk aan klei en ijzer dat garant staat voor een rijke oogst elk jaar. met lokaal geteelde groente en fruit, zoals sla, courgette, tomaten, watermeloenen, meloenen, komkommers en nog veel meer. Camping gasten kunnen elke woensdag en zaterdag tussen 09:00 - 11:00 uur gratis groente en fruit plukken uit de gezamenlijke tuin, om zodoende te kunnen genieten van een heerlijke maaltijd of van een koude watermeloen allemaal op loopafstand op camping Mon Perin. De Fresh Market tuin is gratis voor elke gast van camping Mon Perin en ligt tussen tussen de hoofdreceptie en het strand van Colone.

Percelen / Staanplaatsen

Er zijn verspreid op de camping 700 percelen met voorzieningen als elektriciteit, wateraansluiting en afvoer, 50 camping plaatsen liggen in het bos zonder elektra/water/afvoer.

Exclusive Plus You&Me Mobile Home

Ervaar een vakantie in een droom villa, verscholen tussen een groene mediterrane omgeving terwijl u het geluid van de golven op de achtergrond kunt horen. The You&Me Exclusive Plus Mobile Home ligt op slechts een steenworp van het strand verwijderd, het is de perfecte plaats voor stellen die privacy en ontspanning zoeken in de natuur zonder het comfort van een echt huis op te geven.

De You&Me Exclusive Plus Mobile Home is geschikt voor 2+2 personen, heeft airconditioning, biedt zeezicht en heeft een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed (180 x 220 cm), een grote woonkamer met een slaapbank, een badkamer met wastafel, douche en toilet, in de woonkamer is er een tafel met 4 stoelen en satelliet TV. Verder ontbreekt een volledig ingerichte keuken met een kookplaat (gas/electriciteit), een magnetron oven, koelkast met vriezer, toaster en een filter koffie apparaat niet.

De You&Me Exclusive Plus Mobile Home ligt op een terrein van 250 m2, de Villa heeft een oppervlakte van 50 m2 en het bijbehorende overdekte terras is 36 m2. Het terras heeft een buiten zit gedeelte en terrasmeubels.

In de prijzen zijn bedlinnen en handdoeken inbegrepen, deze worden elke 3 dagen verschoond. Wi-Fi en gratis parkeren in de omgeving. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Exclusive Plus Mobile Home

Bent u een familie met kinderen of een groep vrienden dan bieden de Exclusive Plus Mobile Home wat u nodig heeft - ontspanning, rust in de natuur en een complete verlichting van stress. Geniet van het comfort en privacy van deze Exclusive Plus Mobile Homes. Alle mobile homes zijn volledig ingericht, voorzien van een keuken met alle comfort en een grote overdekte terras temidden van een bos met Eikenbomen meteen naast het strand.

Deze Exclusive Plus Mobile Homes zijn geschikt voor 4+2 personen, beschikken over airconditioning, zeezicht, een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed (180 x 220 cm), een ruime tweede slaapkamer met twee bedden (90 x 220 cm) en in de grote woonkamer is er een slaapbank voor 2 extra personen. Deze mobile homes hebben 2 badkamers met wastafel, douche en toilet, in de woonkamer is er een tafel met 4 stoelen, satelliet TV, een volledig ingerichte keuken met kookplaat (gas/elektriciteit), een magnetron oven, koelkast met vriezer, toaster en een filter koffie apparaat.

De Exclusive Plus Mobile Homes liggen op een terrein van 250 m2, de binnenruimte van de mobile home is 50 m2 en het bijbehorende overdekte terras heeft een oppervlakte van 36 m2. Het terras heeft een zitgedeelte met een tafel en bijhorende stoelen en terrasmeubels.

In de prijzen zijn bedlinnen en handdoeken inbegrepen, deze worden elke 3 dagen verschoond. Wi-Fi en gratis parkeren in de omgeving. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Exclusive Mobile Homes

Wat is beter dan in een moderne en comfortabele houten villa met zicht naar de zee te genieten van een ontspannende vakantie in volledige vrijheid? De Exclusive Mobile Homes zijn ontworpen voor diegenen die de stad willen ontvluchten zonder het comfort van een echt huis bij de zee uit het oog te verliezen.

De Exclusive Mobile Homes zijn geschikt voor 4+2 personen, hebben airconditioning, zeezicht, er is een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed (160 x 200 cm), een tweede slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden (80 x 200 cm) en in de woonkamer is er een slaapbank (voor 2 extra personen). De Exclusive Mobile Homes hebben 2 badkamers met wastafel, douche en toilet, satelliet TV, een volledig ingerichte keuken met kookplaat (gas/elektriciteit), een magnetron oven, koelkast met vriezer, toaster en een filter koffie apparaat.

De Exclusive Mobile Homes liggen op een terrein van 200 m2, de mobile home heeft een oppervlakte van 40 m2 en een bijbehorend overdekt terras van 36 m2. Op het terras zijn er terrasmeubels en er is een zitgedeelte met een tafel en stoelen.

In de prijzen zijn bedlinnen en handdoeken inbegrepen, deze worden elke 7 dagen verschoond. Wi-Fi en gratis parkeren in de omgeving. Huisdieren zijn in enkele van de Exclusive Mobile Homes toegestaan.

Deluxe Plus Mobile Homes

De Deluxe Plus Mobile Homes hebben zicht op de zee, zijn geschikt voor 4+2 personen, de mobile home heeft een oppervlakte van 32 m2, een terras van 24 m2 en het terrein waar de mobile home ligt is ca. 120 m2.

Deze Deluxe Plus Mobile Homes beschikken over airconditioning, een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200 cm), een tweede slaapkamer met twee single bedden (90 x 200 cm), 2 badkamers met wastafel, douche en toilet en een ruime woonkamer met een slaapbank voor twee extra personen.

In de woonkamer bij de slaapbank is er een tafel met drie stoelen, verder heeft de mobile home satelliet TV, een volledige ingerichte keuken met 4 kookplaten (gas/elektriciteit), koelkast met vriesvak, magnetron, toaster en een filter koffiezetapparaat.

Op het overdekte terras van 24 m2 is er een zitgedeelte en een tafel met stoelen. Bedlinnen en handdoeken zijn in de prijs inbegrepen (deze worden elke 7 dagen verwisseld). Er is Wi-Fi en gratis parkeren in de omgeving van de mobile home. Huisdieren zijn enkel in sommige houses by the sea toegestaan.

Deluxe Mobile Homes

De Deluxe Mobile Homes liggen in de buurt van de zee, zijn geschikt voor 4+2 personen, de mobile home heeft een oppervlakte van 32 m2, een terras van 24 m2 en het terrein waar de mobile home ligt is ca. 120 m2.

Deze Deluxe Mobile Homes beschikken over airconditioning, een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200 cm), een tweede slaapkamer met twee single bedden (90 x 200 cm), 2 badkamers met wastafel, douche en toilet en een ruime woonkamer met een slaapbank voor twee extra personen.

In de woonkamer bij de slaapbank is er een tafel met drie stoelen, verder heeft de mobile home satelliet TV, een volledige ingerichte keuken met 4 kookplaten (gas/elektriciteit), koelkast met vriesvak, magnetron, toaster en een filter koffiezetapparaat.

Op het overdekte terras van 24 m2 is er een zitgedeelte en een tafel met stoelen. Bedlinnen en handdoeken zijn in de prijs inbegrepen (deze worden elke 7 dagen verwisseld). Er is Wi-Fi en gratis parkeren in de omgeving van de mobile home. Huisdieren zijn enkel in sommige houses by the sea toegestaan.

Comfort Plus Mobile Homes

De Comfort Plus Mobile Homes liggen in de buurt van de zee, zijn geschikt voor 4+1 personen, de mobile home heeft een oppervlakte van 32 m2, een terras van 12-20 m2 en het terrein waar de mobile home ligt is ca. 120 m2.

Deze Comfort Plus Mobile Homes beschikken over airconditioning, 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed (160 x 200 cm), 2 badkamers met wastafel, douche en toilet en een woonkamer met een slaapbank voor 1 extra persoon (130 x 185 cm).

In de woonkamer bij de slaapbank is er een tafel met drie stoelen, verder heeft de mobile home satelliet TV, een volledige ingerichte keuken met 4 kookplaten (gas/elektriciteit), koelkast met vriesvak, magnetron, toaster en een filter koffiezetapparaat.

Op het overdekte terras van 12-20 m2 is er een tafel met stoelen. Bedlinnen en handdoeken zijn in de prijs inbegrepen (deze worden elke 7 dagen verwisseld). Er is Wi-Fi en gratis parkeren in de omgeving van de mobile home. Huisdieren zijn enkel in sommige houses by the sea toegestaan.

Comfort Mobile Homes

De Comfort Mobile Homes liggen in het bos gedeelte en zijn geschikt voor 4+1 personen, de mobile home heeft een oppervlakte van 30 m2, een terras van 10 m2 en het terrein waar de mobile home ligt is ca. 120 m2.

Deze Comfort Mobile Homes beschikken over airconditioning, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (130 x 190 cm), 1 slaapkamer met 3 single bedden, 1 badkamer met wastafel en douche, een apart toilet gedeelte en een woonkamer met een slaapbank (130 x 185 cm).

In de woonkamer bij de slaapbank is er een tafel met twee stoelen, verder heeft de mobile home satelliet TV, een ingerichte keuken met een 4 pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, magnetron, toaster en een filter koffiezetapparaat.

Op het overdekte terras van 10 m2 is er een tafel met stoelen. Bedlinnen en handdoeken zijn in de prijs inbegrepen (deze worden elke 7 dagen verwisseld). Er is Wi-Fi en gratis parkeren in de omgeving van de mobile home. Huisdieren zijn toegestaan.

Standard Mobile Homes

De Standard Mobile Homes liggen in het bos gedeelte en zijn geschikt voor 4+1 personen, de mobile home heeft een oppervlakte van 24 m2, een terras van 10 m2 en het terrein waar de mobile home ligt is ca. 100 m2.

Deze Standard Mobile Homes beschikken over airconditioning, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (130 x 190 cm), 1 slaapkamer met 3 single bedden, 1 badkamer met wastafel en douche, een apart toilet gedeelte en een woonkamer met een slaapbank (130 x 185 cm).

In de woonkamer bij de slaapbank is er een tafel met twee stoelen, verder heeft de mobile home satelliet TV, een ingerichte keuken met een 4 pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, magnetron, toaster en een filter koffiezetapparaat.

Op het overdekte terras van 10 m2 is er een tafel met stoelen. Bedlinnen en handdoeken zijn in de prijs inbegrepen (deze worden elke 7 dagen verwisseld). Er is Wi-Fi en gratis parkeren in de omgeving van de mobile home. Huisdieren zijn toegestaan.

Toeristenbelastingen

Per persoon / per nacht jun-aug overig
Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 1,10 € 0,80
Kinderen (12 - 18 jaar) € 0,55 € 0,40
Kinderen (0 - 11 jaar) € 0,00 € 0,00
Betaling toeristenbelasting ter plekke

Registratietarief

Er geldt een registratietarief van ca. € 2,00 per persoon die ter plekke moet worden voldaan.

Bijzonderheden bij huur percelen / staanplaatsen

  • Voor het reserveren van een perceel / staanplaats kunt u op elke dag aankomen gedurende het gehele seizoen (30 maart - 6 oktober 2018). De minimale verblijfsduur voor een perceel / staanplaats is 3 nachten.
  • Kosten voor huisdieren, extra tenten, boot trailers, etc. moeten tezamen met de toeristenbelasting ter plekke worden betaald.
  • Reserveringskosten: € 20,00.
  • Check-in: van 13:00 - 20:00 uur, Check-out: tot 12:00 uur op dag van vertrek.

Bijzonderheden bij huur Mobile Homes

  • Gedurende de perioden van 30 maart - 20 juni 2018 en 10 september - 6 oktober 2018 is aankomst in een Mobile Home mogelijk op elke dag van de week met een minimum verblijf van 3 nachten. Gedurende het hoofdseizoen (20 juni - 10 september 2018) is de minimale verblijfsduur in een Mobile Home 7 nachten en de dag van aankomst is enkel de zaterdag.
  • Kosten voor huisdieren, boot trailers, etc. moeten tezamen met de toeristenbelasting ter plekke worden betaald.
  • Reserveringskosten: € 20,00.
  • Check-in: van 15:00 - 23:00 uur, Check-out: tot 10:00 uur op dag van vertrek.

2022 PRIJZEN IN EURO

Locatie camping

Camping Beoordelingen
8,2/10 gemiddeld
, Bergeijk,
Stel ouder dan 40 jaar
Comfort Perceel (mh)
18 juli - 1 augustus 2018
Algemeen 9
Omgeving 7
Voorzieningen 9
Animatie -
Kindvriendelijk -
Huuraccommodatie of perceel 7
Sanitair 9
Prijs- / kwaliteitsverhouding 8
Mooi gelegen aan de zee. Overzichtelijk. Keurige accommodatie. De camping is een aanrader.
Veel gasten met vaste seizoenplaats. Hierdoor veel heggen/afscheidingen waardoor er geen verkoeling van zeewind was. Hierdoor was het bloedheet op plaatsen verder van de zee. Veel families met honden. Niks tegen honden maar die moeten wel plassen. Na een regenbui begon dit te stinken.